Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Gerard Sesé

Faig vídeos i coses xules, ja veuràs!

  • 10
    Mecenas
  • 18.0
    mensuales
  • 70.81
    total
Aficionat decidit

Per menys del que val una barra de pa, gràcies al teu suport, el canal podrà iniciar un llarg i complicat camí cap a la supervivència! Per això, com a aficionat decidit, tindràs accés al vídeo 1 dia abans que sigui obert a tothom!
1,00 € mensuales
Seguidor incondicional
Aquí ja ens posem seriosos! Per menys d'una canya en una terrassa de Barcelona, a part de tenir accés als vídeos 1 dia abans que es publiquin, si ets seguidor incondicional, el teu nom apareixerà als crèdits com a part activa i imprescindible del projecte!
2,50 € mensuales
Prosèlit devot
Caram, això són paraules majors! Per menys del que costa un paquet de tabac, si ets tot un prosèlit devot del canal, a part de tenir-hi accés 1 dia abans que sigui públic i d'aparèixer als crèdits, tindrem un grup de Telegram per parlar d'actualitat i dels futurs vídeos, on podreu aportar idees i suggeriments!
4,00 € mensuales
Fan màxim
Si ets fan màxim no només em posaré molt content i segurament tindré una pseudoreacció, sinó que tindràs un regal. A part de gaudir del contingut abans que sigui públic, d'aparèixer als crèdits i de poder interactuar al grup de Telegram, rebràs un regal físic: el meu últim CD de música pop en català 'No sóc Jo'.
6,00 € mensuales
Hooligan radical
Si estàs sonat o sonada i et sobren els diners, per menys del que costa un cubata de garrafó en alguna discoteca de l'Upper Diagonal, no només tindràs tots els avantatges anteriors sinó que tindrem una trobada presencial trimestral per parlar d'actualitat política, humor i sobre tot allò que t'interessi.
12,00 € mensuales
Crea tu propia aportación
Puedes hacer una donación puntual o mensual por la cantidad que quieras. Ten en cuenta que estas donaciones no tienen recompensas asociadas ni dan acceso a las publicaciones que requieren suscripción.
puntual o mensual
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat